Vind een Consultant 

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van de ritmische bewegingen voor uzelf of voor iemand uit uw omgeving, neem dan contact op met een van onze gecertificeerde consultants.

Als u iemand bij u in de buurt niet kunt vinden, neem dan contact met ons op door een bericht te sturen en we kunnen een consulent vinden die een opleiding volgt bij u in de buurt.

U vult een formulier in voor het eerste gesprek. Bij de eerste ontmoeting worden houdingsuitdagingen, uithoudingsvermogen, coördinatie en ritme- en reflexactiviteit etc. onderzocht.

De consulent geeft je bewegingen en oefeningen, afhankelijk van je doelen of vraag. Ze kunnen u, indien nodig, ook helpen bij het integreren van reflexen op de werkplek. De oefeningen neem je mee naar huis en doe je elke dag een tijdje totdat het tijd is voor je nieuwe bezoek.

Sommige consultants kunnen voor en na de eerste ontmoeting telefonisch of skype advies geven voor het geval u vragen heeft of vastloopt.

Het maken van ritmische bewegingen biedt de mogelijkheid om nieuwe patronen te ontdekken en te creëren om het lichaam in balans te brengen en de neurologische paden te versterken.