Over ons

Blomberg RMT is in Nederland sinds 2016, toen de eerste cursus, BRMT voor Pijnbestrijding, werd gehouden in Amersfoort. Sindsdien hebben de cursusactiviteiten zich ontwikkeld. We hebben studenten uit Nederland, Duitsland, USA, UK en België. Andere nationaliteiten komen ook voor, aangezien alle cursussen in het Engels worden gegeven. Momenteel wordt alleen niveau 1 in het Nederlands gegeven. BRMT geeft regelmatig cursussen en veel therapeuten zijn de methode gaan toepassen bij hun cliënten, zowel kinderen als volwassenen.

Consultants en coaches

Nationale Instructeurs


Nelly Harmse : Level 1 in training

Prune Martinez: Level 1 in training 

Internationale instructeurs 

Maria Franzén is door Dr. Blomberg aangewezen om zijn RMT cursussen in Nederland te verzorgen. Maria is massagetherapeut en internationaal BRMT-instructeur. Ze komt regelmatig naar Nederland om BRMT-cursussen te geven. Ze is ook leraar, neuromotorisch opvoeder en coördinator van speciaal onderwijs.

Maria geeft les in kleine overzichtelijke groepjes, waarbij zij intensief aandacht geeft aan alle cursisten en de stappen van de Ritmische bewegingen samen met de cursisten doorloopt. Maria Franzén put uit een rijke ervaring en gedegen opleiding. Tweemaal per jaar volgde zij bij Dr. Harald Blomberg een trainers' update om actuele ontwikkelingen in de Blomberg Rhythmic Movement Trainingen te kunnen integreren.

Ze is ook de mentor voor hen zijn instructeurs in Nederland.

Maria geeft de cursussen in het Engels maar verstaat het Nederlands goed.

De internationale BRMT-gemeenschap

Onze getalenteerde docenten leiden zowel particulieren als professionals op met interesse in de methode over de hele wereld. Distributeurs en instructeurs en consultants, zowel nationaal als internationaal, komen elk jaar bijeen om de methode te trainen, te netwerken en te ontwikkelen.